Skjermbilde av Drivstoff og miljø

Drivstoff og miljø

Denne tjenesten viser deg hvilken sjåfør som kjører mest drivstoffeffektivt – og hvem som kan trenge opplæring og assistanse. Tjenesten angir hvor du kan gjøre besparelser. Den lager rapporter som viser utslippsnivå. Den kan hjelpe deg å redusere CO2-utslippet.

Mer om drivstoff & miljø
Skjermbilde for Kjøre- og hviletider

Kjøre- og hviletider

Se hvilken sjåfør som egner seg best til et nytt oppdrag. Last ned fartskriverdata automatisk – slik sparer du tid på manuelt arbeid og administrasjon. Få proaktive varsler som hjelper deg å overholde lovgivningen om antall sjåførtimer.

Vil du vite mer om Kjøre- og hviletider?
Posisjonering: hjelper deg å planlegge

Posisjonering

Fra lastebilens posisjon (på gatenivå) til detaljerte opplysninger om sjåføren, lastebilens hastighet, last og kjøretøytypen. Bruk posisjoneringstjenesten til å planlegge, navigere og drive virksomheten på en mer lønnsom måte.

Se nærmere på posisjoneringstjenesten
Meldingstjenesten setter deg i kontakt med lastebilen

Meldingstjeneste

Med meldinger får du alltid kontakt med lastebilen, og sjåførene får informasjonen de trenger for å ta bedre beslutninger når de er på veien. For et fast månedlig beløp kan du kommunisere med lastebilene så mye du vil – uansett hvor de befinner seg.

Oppdag meldingstjenesten
Få umiddelbar tilgang til flåte- og drivstoffinformasjon

Dynafleet-appen

Få direkte tilgang til flåte- og drivstoffinformasjon. Sammenlign sjåførenes poengsum på noen få sekunder. Ta viktige beslutninger mens du er på farten. Dynafleet-appen kan lastes ned gratis, den er enkel å bruke, og den er tilgjengelig for smarttelefon eller nettbrett. Uansett hvor du befinner deg, kan du alltid holde deg oppdatert.

Se hva Dynafleet-appen kan gjøre
Kontakt oss

Ta neste steg

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg å administrere flåten? Øsnker du et pristilbud? Ring, skriv eller stikk innom for å ta en prat. 

Her finner du oss