5 gode grunner til å ta service på bil og henger samtidig

Volmax har kapasiteten og kompetansen til å ta inn både bil og henger samtidig. Her gir vi deg fem gode grunner til hvorfor du bør gjøre nettopp det.
Mekaniker hos Volmax
Vi hjelper deg slik at både bil og tilhenger har minst mulig ståtid.

1.     Spar tid: Tar du service på bil og henger samtidig, klarer du deg med ett stopp hos oss. Færre verkstedbesøk betyr kortere ståtid og mer tid på veien for deg. Vi utfører service på bil og henger mens du venter.

 

2.     Enklere planlegging: Det blir enklere å få kontroll på vedlikeholdet, planlegge kjøringen og arbeidsdagen når du vet når du skal inn til service.

 

3.     Større trygghet: Jevnlig service gir deg en trygghet om at alt er i orden og reduserer sjansen for farlige situasjoner i trafikken.

 

4.     Fordeling av kostnadene: Med fast serviceavtale på bil og henger ligger du alltid i forkant av vedlikeholdet og får fordelt utgiftene utover året.

 

5.     Færre uforutsette stopp: Forutsigbar serviceavtale på bilen hjelper ikke hvis hengeren har feil som fører til uforutsette stopp. Tar du service på hengeren samtidig er du alltid i forkant, i stedet for å vente til noe er ødelagt.

 

Tilbud hengerservice?

Send oss din info og så kontakter vi deg.