Kvalifiserte mekanikere og riktig service gir økt driftstid

Verksted & Service

Den riktige servicen. De dyktigste mekanikerne. Reservedeler av høyeste kvalitet. Med service fra Volvo Trucks får du maksimalt ut av lastebilen. Legg opp en serviceplan på forhånd. Godt planlagt service gir økt driftstid, lavere eierkostnader og økt kontroll.

Mer om verksted og service
Volvo Connect-hus.

Enklere daglig drift

Lastebilene, aktivitetene, innsikten – tilgjengelig via ett og samme digitale grensesnitt. Ved å samle virksomheten din på ett sted med Volvo Connect sparer du tid og du får en bedre forståelse av tingene som faktisk betyr noe.

Finn ut hva Volvo Connect kan gjøre for deg
Dynafleet hjelper deg å ta kontroll over bunnlinjen

Flåtestyring

Kunnskap er nøkkelen til lønnsom drift. Dynafleet kan tilby det til transportbedriften din. Det gir deg detaljerte styringsfunksjoner og all informasjonen du trenger for å drive virksomheten din effektivt.

Se hvordan Dynafleet kan styrke virksomheten din
Sjåføropplæring hjelper deg å få mest mulig ut av lastebilen

Volvo Trucks Sjåføropplæring

En førsteklasses lastebil fortjener en førsteklasses sjåfør. Ved å investere i et sjåføropplæringsprogram hjelper du sjåførene til å få mest mulig ut av lastebilen – noe som igjen gir forbedringer i drivstoffeffektivitet, produktivitet og sikkerhet.

Les mer om sjåføropplæring
Volvo Lastebilutleie parkert i byen

Volvo Lastebilutleie

Nye transportoppdrag? Trenger du å utvide for å takle sesongvariasjoner? Uansett hvilke krav du har, kan du alltid stole på at Volvo Lastebilutleie hjelper deg når du trenger noen ekstra par hjul. Se hele utvalget her.

Finn riktig hjelp med Volvo Finans Norge AS

Volvo Finans Norge AS

Når du ser stort på det, er lastebilen bare én del av virksomheten din. Den må også finansieres, betales for og forsikres. Det er her Volvo Finans Norge AS kommer inn i bildet. Vi kjenner bransjen din, og kan tilby deg en plan som får alt til å se lyst ut.

Kontakt forhandler-kampanje

Vil du vite mer?

Finn ut mer om hvilke tjenester vi tilbyr. Vi hjelper deg å finne ut hva som er best for virksomheten din, foreslår en løsning, og gir deg et pristilbud.

Kontakt oss