EN SIKRERE HØST

Høsten kan by på noen ekstra utfordringer: mørke, regn og kjølige temperaturer. Etter sommeren kan det være på tide å sørge for god sikt og sikkerhet. En ordentlig høstservice vil gjøre lastebilen din klar for høsten og vinteren. 

Kontakt oss for å bestille service

Volvo FH16. Foto.

Gjelder kun i oktober

Gratis skift av vindusviskere

Slitte vindusviskere gir deg dårlig sikt. Gå høsten i møte med nye viskere. I hele oktober vil vi gi deg gratis skift av vindusviskere på din Volvo-lastebil som er inne på verkstedstime hos oss. Bestill  time hos oss, ta en kaffekopp og vi skifter vindusviskere for deg - helt gratis. 

Kontakt oss for å bestille time

 

Tilbudet gjelder kun på Volvo lastebiler som er inne på service hos en av våre autoriserte verksteder  og det er kun ett sett per bil. Tilbudsperiode 1/10 til 31/10 - 2017. 

 

Holder lastebilen i topp stand

Genuine Volvo Service

Vi sørger for at lastebilen din er i topp stand – på Volvo-måten. Du kan forvente deg dyktige og engasjerte mekanikere, Volvo Originaldeler og fleksible tidspunkter. I tillegg får du en uslåelig bergningsassistanse.

Se hva vi mener med Genuine Volvo Service
Volvo Originaldeler

VOLVO ORIGINALDELER

Ett ord – kvalitet. Det gjelder ikke bare for delene. Vi finner ut hva du trenger, bestiller det og monterer det med Volvo-ekspertise. Vi gir en garanti på 24 måneder.

Les mer om Volvo Originaldeler
Les mer om serviceplanlegging

SERVICEPLANLEGGING

Den er gratis. Den er viktig. Den er første trinn i planleggingen av verkstedstider og forebyggende vedlikehold.

Finn ut hvorfor vi elsker serviceplanlegging
En servicekontrakt tilpasset deg

VOLVO SERVICEKONTRAKTER

Gold, Silver, Blue – våre servicekontrakter hjelper deg å få mest mulig ut av lastebilen. Vi samarbeider med deg for å finne den som passer din bruk og dine driftsbehov.

Se nærmere på Volvo Servicekontrakter
Volvo Action Service

Volvo Action Service

Hvis noe går galt, er vi på farten med en gang. Havariassistansetjenesten vår omfatter mer enn dette.

Kontakt oss

Opplev overlegen service

Service er vår spesialitet. Ring oss, kom innom for en prat, eller send oss en e-post, og så skal vi vise deg hvordan vi går frem.

Her finner du oss