Tjenester

Vi holder lastebilen på veien

Jobb i Volvo

Vil du bli en del av #volvofamilien?

Brukte lastebiler

Utvid bilparken med en brukt lastebil du kan stole på

Brukte lastebiler

Finn en brukt lastebil du kan stole på

Siste nytt

Alle de nye modellene

Utforsk lastebilene våre

 

Våre avdelinger

Vakt-telefoner

TLF. +47 800 11 406

 

Så snart du ringer, er du i trygge hender.  Saksbehandler snakker ditt språk.  Hvis du er i utlandet vil oversettingstjenesten sørge for at mekanikeren får vite akkurat hva problemet gjelder. Du holdes oppdatert helt til du er tilbake på veien.

 

Volvo Trucks

TLF. 00 800 1234 24 24

 

Uansett hvor du er og når de er på døgnet, kan du ringe etter veihjelp og få hjelp på norsk. Renault Trucks nettverket lover deg hjelp senest 2 timer etter din  henvendelse. Selv midt på natten.

 

Renault Trucks

Våre Volvo lastebiler

Langtransport? Anleggskjøring? Regional eller lokal distribusjon? Uansett hva du trenger lastebilen til, hjelper vi deg å spesifisere én som er perfekt for formålet.

Nye lastebiler fra Volvo

Våre Renault lastebiler

Vi er offisiell forhandler av Renault Trucks. Oppdag våre servicetjenester og modeller. Kontakt oss når du har behov for vedlikehold og reparasjon.

Nye lastebiler fra Renault

Våre Renault Trucks varebiler

Renault Trucks varebiler og lette lastebiler til enhver transportoppgave. Vi er offisiell Renault Trucks Master forhandler. 

Nye varebiler fra Renault Trucks

TA KONTAKT

Nye eller brukte lastebiler, vårt utvalg av tjenester, tilbehør og kontrakter. Utleieløsninger, finansiering og assistanse. Den beste måten å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg på, er ved å ta kontakt. Vi hører gjerne fra deg.