Opplev Dyrsku'n 2023 med Volmax: lastebiler, lidenskap og god mat!

Det nærmer seg tiden for årets Dyrsku’n arrangement, og vi i Volmax gleder oss stort! Fra 8. til 10. september vil vi være på plass med vår stand, klar til å ønske deg velkommen til en hyggelig opplevelse.
Dyrsku'n 2023
FH Electric 6x2 trekkvogn er en av godbitene du kan se på Dyrsku’n i år.

På vår stand vil du få muligheten til å utforske et utvalg av imponerende lastebiler. Blant høydepunktene finner du et spennende utvalg av lastebiler som alle kan få se nærmere på:

 

FH Electric 6x2 trekkvogn

Pitboss - Grill og pyrobil

FH540 8x4 tridem kranbil fra Kokkersvold Kran og Transport

FH 500TC 6x2 trekkvogn fra Tipp Transport.

FH 540 6x4 Royal Tippbil fra Bjarne Gryte Transport. I tillegg har de med en F12 Royal fra 1987.

 

Vi ønsker også å invitere deg til å stikke innom butikken vår på standen. Her finner du et utvalg av flotte Volvo-effekter som lar deg vise din lidenskap for lastebiler. Og når sulten melder seg, trenger du ikke å gå langt – vi har også noe godt å spise på. Så uansett om du vil ta med deg en suvenir eller bare ønsker å stille sulten, har vi deg dekket.

 

Ikke nøl med å ta turen innom vår stand (nummer i801) for en hyggelig prat om lastebiler, utforske våre kjøretøy, handle litt i butikken eller nyte noe deilig mat. For billettinformasjon, klikk her, og for å se programmet, klikk her. Vi ser frem til å møte deg på Dyrsku'n 2023, og sammen skape gode øyeblikk og minner.