Tjenester

Vi holder lastebilen på veien

Brukte lastebiler

Utvid bilparken med en brukt lastebil du kan stole på

4 helt nye lastebiler

Les alt om de nye bilene

Siste nytt

Fremskynder det grønne skiftet

Helelektriske løsninger for tungtransport

 

Våre avdelinger

 

NYHETER FRA VOLMAX

6 matches

1 of 1

 • Andreas Hanssen har i løpet av imponerende kort tid gått gradene fra mekanikerlærling til Volmax Rådes nye servicemarkedssjef. Han håper sitt pågangsmot og sterke lærevilje kan være til inspirasjon for andre.

  `
 • Volmax har kapasiteten og kompetansen til å ta inn både bil og henger samtidig. Her gir vi deg fem gode grunner til hvorfor du bør gjøre nettopp det.

  `
 • Den første nye bilen som ble levert fra anlegget på åpningsdagen var en Volvo FH540 Dual Clutch 8x4 tippbil.

  `
 • Mandag 29. mars åpner Volmax Hamar et helt nytt anlegg i Holabekkvegen 80.

  `
 • Gode erfaringer med ADR-kurs for yrkessjåfører som kjører farlig gods.

  `
 • 2020 har vært et spesielt år der Covid-19 har preget vår hverdag siden mars. Vi har høy fokus på å ivareta sikkerheten for kunder og ansatte, vi setter pris på forståelsen dere viser for de tilpasningene vi har måttet gjøre. Dette vil vi fortsette med så lenge situasjonen krever det. I skrivende stund har ingen av våre ansatte blitt smittet. Vi tilstreber hele tiden å gjøre nødvendige tiltak for at dette skal vedvare.

  `

6 matches

1 of 1

Våre Volvo lastebiler

Langtransport? Anleggskjøring? Regional eller lokal distribusjon? Uansett hva du trenger lastebilen til, hjelper vi deg å spesifisere én som er perfekt for formålet.

Nye lastebiler fra Volvo

Våre Renault lastebiler

Vi er offisiell forhandler av Renault Trucks. Oppdag våre servicetjenester og modeller. Kontakt oss når du har behov for vedlikehold og reparasjon.

Nye lastebiler fra Renault

Våre Renault Trucks varebiler

Renault Trucks varebiler og lette lastebiler til enhver transportoppgave. Vi er offisiell Renault Trucks Master forhandler. 

Nye varebiler fra Renault Trucks

TA KONTAKT

Nye eller brukte lastebiler, vårt utvalg av tjenester, tilbehør og kontrakter. Utleieløsninger, finansiering og assistanse. Den beste måten å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg på, er ved å ta kontakt. Vi hører gjerne fra deg.