Tjenester

Vi holder lastebilen på veien

Brukte lastebiler

Utvid bilparken med en brukt lastebil du kan stole på

4 helt nye lastebiler

Les alt om de nye bilene

Siste nytt

Fremskynder det grønne skiftet

Helelektriske løsninger for tungtransport

 

Våre avdelinger

 

NYHETER FRA VOLMAX

6 matches

1 of 1

 • Volmax ekspanderer sin lastebilvirksomhet ved inngåelse av intensjonsavtale om kjøp av verksteddriften til Nye Bilco Kongsvinger AS. Alle ansatte i de to selskapene flytter sammen inn i nytt bygg i løpet av høsten 2021.

  `
 • For 27 år gamle Kristoffer ble drømmen om eget transportfirma virkelig da han kjøpte varebilen Reanult Master med hjelp av Volmax finansiering.

  `
 • Ventetiden nærmer seg slutten for Volmax-gjengen i Råde. I august 2021 flytter de inn i et splitter nytt og topp moderne anlegg på Rygge som skal gi større kapasitet og kortere ventetid for kunden.

  `
 • I en hektisk transporthverdag med små marginer skal det lite til før ikke planlagte stopp merkes på bunnlinja. Få steder er dette mer aktuelt enn for vare- og lastebiler som kjører med kjøleaggregat.

  `
 • Andreas Hanssen har i løpet av imponerende kort tid gått gradene fra mekanikerlærling til Volmax Rådes nye servicemarkedssjef. Han håper sitt pågangsmot og sterke lærevilje kan være til inspirasjon for andre.

  `
 • Volmax har kapasiteten og kompetansen til å ta inn både bil og henger samtidig. Her gir vi deg fem gode grunner til hvorfor du bør gjøre nettopp det.

  `

6 matches

1 of 1

Våre Volvo lastebiler

Langtransport? Anleggskjøring? Regional eller lokal distribusjon? Uansett hva du trenger lastebilen til, hjelper vi deg å spesifisere én som er perfekt for formålet.

Nye lastebiler fra Volvo

Våre Renault lastebiler

Vi er offisiell forhandler av Renault Trucks. Oppdag våre servicetjenester og modeller. Kontakt oss når du har behov for vedlikehold og reparasjon.

Nye lastebiler fra Renault

Våre Renault Trucks varebiler

Renault Trucks varebiler og lette lastebiler til enhver transportoppgave. Vi er offisiell Renault Trucks Master forhandler. 

Nye varebiler fra Renault Trucks

TA KONTAKT

Nye eller brukte lastebiler, vårt utvalg av tjenester, tilbehør og kontrakter. Utleieløsninger, finansiering og assistanse. Den beste måten å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg på, er ved å ta kontakt. Vi hører gjerne fra deg.