Fokus på Volvo-innovasjon - Ny selger på Rygge

Tim Ha er ny selger på Volmax sitt anlegg på Rygge. Med et solid erfaringsgrunnlag fra Toyota og en brennende interesse for teknologiske løsninger, ser vi fram til det han kan tilby våre kunder.
Tim Ha med fisk
Tim Ha har fisking som sin store lidenskap. Foto: Privat

Overgangen fra Toyota

Tim har jobbet nesten ti år hos Toyota, hvor han spesialiserte seg innen nyttekjøretøy til bygg- og anleggsbransjen. Denne erfaringen gjør ham spesielt godt rustet for å forstå de mange forskjellige behov og utfordringer som Volmax sine kunder kan ha.

Tim Ha er ny selger hos Volmax Rygge. Foto: Volmax

Interessen for innovasjon

Tim er ikke bare en selger; han er også en entusiast for ny teknologi. Hans interesse for innovative drivlinjer, spesielt innen områder elektriske drivlinjer og hydrogen, gir ham en unik posisjon til å veilede kundene gjennom Volvos banebrytende løsninger.

Viktigheten av teamarbeid

- Samarbeid er nøkkelen til suksess, spesielt i en salgsorientert virksomhet som vår. Vi lever tross alt av fornøyde kunder, understreker Tim. Han er opptatt av god kundeservice og ønsker å opprettholde den høye standarden Volmax allerede er kjent for.

Livet utenfor jobben

Når Tim ikke er på jobb, står fritid og kvalitetstid i fokus. Han setter pris på å være utendørs, enten det er med fiskestanga i hånda, eller å kose seg hjemme med familien. - Å balansere livsstilen gir meg den nødvendige energien for å prestere optimalt i arbeidslivet, avslutter Tim.

Kom innom for en prat

Neste gang du besøker vårt anlegg på Rygge, oppfordrer vi deg til å ta turen innom for en prat med Tim. Uansett om du er interessert i å utforske Volvos nyeste lastebilteknologi, eller om du bare vil utveksle noen fisketips, er Tim mer enn glad for å ha en hyggelig prat med deg.