Volmax-artikler

57 matches

1 of 3

 • Thomas Jakobsen AS i Siljan transporterer daglig tømmer i hele Vestfold og Telemark, Viken og Innlandet. Selskapet har fire tømmerbiler med tilhørende hengere, som alle bør tilbringe mest mulig tid på veien. Derfor ser Jakobsen verdien i å ha serviceavtale på hengerne sine.

 • Tor Ivar Pedersen er ny driftsdirektør i Volmax. Få kan vise til lenger fartstid i selskapet enn han. Tor Ivar var en av de første som ble ansatt da Volmax ble etablert i 1997.

 • Noen ganger får man komplekse utfordringer rett i fanget. For Thomas Almenning og Jan Helge Helland er dette hverdagen som mekanikere hos Volmax Borgeskogen.

 • Med høye drivstoff-priser bør du som er i transportbransjen venne deg til å benytte lastebilens funksjoner. Det kan nemlig forbedre bunnlinjen, være mer miljøvennlig og gi en bedre kjøreopplevelse. Les hvordan du gjør det til en god sjåførvane å bruke Downhill cruise.

 • Med serviceavtale på hengeren reduserer du risikoen for uforutsette stopp.

 • Volmax har kapasiteten og kompetansen til å ta inn både bil og henger samtidig. Her gir vi deg fem gode grunner til hvorfor du bør gjøre nettopp det.

 • Volmax Kompetanse tilbyr nå transportselskaper en ny, gratis oppfølgingstjeneste som sørger for at dine sjåfører får en påminnelse om å oppdatere YSK-beviset sitt i god tid før utløpsdato – og gir YSK-kurs til rabatterte priser.

 • «Hvordan kan jeg spare drivstoff på lastebilen?» er kanskje noe du har googlet den siste tiden. Du er ikke alene. Med rekordhøye dieselpriser og stadig større fokus på miljø og utslipp, er økonomisk kjøring og drivstoffeffektivitet viktigere enn noen gang. Ifølge Ole Jørgen kan sjåføren i stor grad påvirke dette – Volmax Kompetanse kan vise hvordan!

 • Den raskeste og enkleste måten å forbedre bunnlinjen på, er ved å utnytte lastebilens funksjoner fullt ut. I-See er et slikt hjelpemiddel som kan kutte drivstoffkostnadene, men husker du hvordan? Med dagens skyhøye dieselpriser, har du ikke råd til å la være å se denne tipsfilmen fra Volmax Kompetanse!

 • Hvordan hindrer du lastebilen i å gire ned i motbakker? Hvordan ha full kontroll på at bilen ikke girer opp i nedoverbakker? Hvordan skifte kjøreretning sømløst? Vi serverer deg tre kjappe tips i det daglige, når du kjører med Volvo I-Shift. Det handler om sjåfør-vaner.

 • Er du lastebilsjåfør i anleggsbransjen, vil du støte på utfordringer med bløtt og dårlig underlag på tipp-plasser. Her deler vi i Volmax fire enkle forholdsregler for å unngå å sette deg fast med lastebilen. Og sitter du fast, har vi noen råd for å få deg løs igjen!

 • Bli med på en «sneak peek» på det topp moderne serviceanlegget til Volmax Kongsberg. Større areal, romsligere arbeidsforhold og mer automatiserte prosesser, vil gi kortere ventetid på service og reparasjoner av kjøretøy, hengere og påbygg. Snart er de klare til å ta imot din lastebil og gleder seg til å åpne dørene!

 • Stivfrosne fingre, snøfokk, lite friksjon, kolonnekjøring, isete ruter og stengte veier hører vinteren til, og er du ikke forberedt, kan turen bli lang. Hvem er vel da bedre å spørre om råd, enn en tidligere brøytebilsjåfør? Her deler Erling Huus-Hansen sine tips til deg som skal ut på vintervei – sørg for å sjekke dem av før neste tur!

 • Tenker du at cruise control «bare» er en konstantfartholder? La vår rådgiver Bjørn Dahl fortelle deg hvorfor du tar feil! I denne tipsfilmen tar vi for oss hvordan mer aktiv bruk av cruise control kan gi en bedre hverdag og bedre økonomi for deg som er yrkessjåfør eller lastebileier.

 • Kjære kunder og samarbeidspartnere! 2021 går mot slutten og julen stormer mot oss. Det har vært et begivenhetsrikt år med mange aktiviteter vi kjenner godt. I tillegg har det vært et merkelig år på andre måter. Uansett er det viktig å sette pris på alle de kundene og samarbeidspartnerne vi har. På vegne av alle oss i Volmax, vil jeg derfor benytte anledningen til å TAKKE dere for et flott samarbeid i 2021 – og skue litt inn i 2022 …

 • Stadig renere og mer effektive dieselmotorer til tross, transportbransjen står for en betydelig andel av CO2-utslippene. Skal målene om reduserte utslipp nås, må hele bransjen omstilles og sikte mot nullutslippskjøretøy. 9. november arrangerte Volmax seminar om alternative drivlinjer, der blant annet stortingsrepresentant Morten Stordalen (FrP) holdt et innlegg.

 • Er det vanskelige forhold og du er redd for å sette deg fast med lastebilen, har vi i Volmax noen tips til deg! Volvo leverer nemlig flere nyttige funksjoner som du kanskje har hørt om, men trolig ikke husker når du trenger dem som mest. La vår instruktør Erling guide deg kjapt gjennom anleggs-funksjoner som Rock Free og Power Take-Off, før du sitter fast!

 • Volmax’ splitter nye og topp moderne anlegg i Rygge har åpnet dørene! Dermed har Volmax i Østfold økt sin kapasitet til å betjene deg som er lastebil- eller busskunde i denne regionen. Dét betyr enda kortere ventetid både på service og reparasjoner på kjøretøy, hengere og påbygg. Les mer om den spennende og topp moderne «spec’n» på det nye anlegget for lastebiler i Østfold!

 • Vi deler deres lidenskap for tunge kjøretøy. Derfor er det gøy å vise dere et utvalg av de mange bildene som kom inn til vår sommerkonkurranse i sosiale medier. Her var flotte lastebiler i alle farger. På farta eller ute til lunsj. På vei over Strynefjellet eller på kaia i Hellas. Dette gjør oss sikre i vår sak: Uten lastebilen stopper Norge!

 • Livet på veien er variert, men tiden i førerhuset tilbringer du stort sett alene. Hva med å få selskap av en over middels snakkesalig truck-entusiast i lastebilen? En som snakker på inn- og utpust om det som opptar dere som lever livet på og langs veien? Du plukker ham enkelt opp i Volvos podcast!

57 matches

1 of 3