Volmax-artikler

61 matches

1 of 4

 • En elektrisk lastebil må matche kjøringen din, ikke omvendt. Når du vurderer overgang til elektrisk, er derfor forarbeidet helt avgjørende for å kunne svare på om en elektrisk lastebil er egnet for deg og din drift. Her kommer våre verktøy og analyser inn, og Andreas er mannen som hjelper deg på vei!

 • Stivfrosne fingre, snøfokk, lite friksjon, kolonnekjøring, isete ruter og stengte veier hører vinteren til, og er du ikke forberedt, kan turen bli lang. Her deler vi i Volmax Kompetanse våre tips til deg som skal ut på vintervei – sørg for å sjekke dem av før neste tur!

 • Tim Ha er ny selger på Volmax sitt anlegg på Rygge. Med et solid erfaringsgrunnlag fra Toyota og en brennende interesse for teknologiske løsninger, ser vi fram til det han kan tilby våre kunder.

 • Volmax forstår viktigheten av å vedlikeholde alle deler av ditt kjøretøy, inkludert hengeren. Her gir vi deg noen gode grunner til hvorfor en serviceavtale for din henger er smart.

 • Det nærmer seg tiden for årets Dyrsku’n arrangement, og vi i Volmax gleder oss stort! Fra 8. til 10. september vil vi være på plass med vår stand, klar til å ønske deg velkommen til en hyggelig opplevelse.

 • Vil du lære av en ekspert? Les Andreas' tips for å oppnå effektiv bruk av fartsskriveren. Som erfaren instruktør og kursholder deler han sin kunnskap om kjøre- og hviletidsbestemmelser, riktig bruk av fartsskriveren og viktigheten av grundig planlegging.

 • Thomas Jakobsen AS i Siljan transporterer daglig tømmer i hele Vestfold og Telemark, Viken og Innlandet. Selskapet har fire tømmerbiler med tilhørende hengere, som alle bør tilbringe mest mulig tid på veien. Derfor ser Jakobsen verdien i å ha serviceavtale på hengerne sine.

 • Tor Ivar Pedersen er ny driftsdirektør i Volmax. Få kan vise til lenger fartstid i selskapet enn han. Tor Ivar var en av de første som ble ansatt da Volmax ble etablert i 1997.

 • Noen ganger får man komplekse utfordringer rett i fanget. For Thomas Almenning og Jan Helge Helland er dette hverdagen som mekanikere hos Volmax Borgeskogen.

 • Med høye drivstoff-priser bør du som er i transportbransjen venne deg til å benytte lastebilens funksjoner. Det kan nemlig forbedre bunnlinjen, være mer miljøvennlig og gi en bedre kjøreopplevelse. Les hvordan du gjør det til en god sjåførvane å bruke Downhill cruise.

 • Med serviceavtale på hengeren reduserer du risikoen for uforutsette stopp.

 • Volmax Kompetanse tilbyr nå transportselskaper en ny, gratis oppfølgingstjeneste som sørger for at dine sjåfører får en påminnelse om å oppdatere YSK-beviset sitt i god tid før utløpsdato – og gir YSK-kurs til rabatterte priser.

 • «Hvordan kan jeg spare drivstoff på lastebilen?» er kanskje noe du har googlet den siste tiden. Du er ikke alene. Med rekordhøye dieselpriser og stadig større fokus på miljø og utslipp, er økonomisk kjøring og drivstoffeffektivitet viktigere enn noen gang. Ifølge Ole Jørgen kan sjåføren i stor grad påvirke dette – Volmax Kompetanse kan vise hvordan!

 • Den raskeste og enkleste måten å forbedre bunnlinjen på, er ved å utnytte lastebilens funksjoner fullt ut. I-See er et slikt hjelpemiddel som kan kutte drivstoffkostnadene, men husker du hvordan? Med dagens skyhøye dieselpriser, har du ikke råd til å la være å se denne tipsfilmen fra Volmax Kompetanse!

 • Hvordan hindrer du lastebilen i å gire ned i motbakker? Hvordan ha full kontroll på at bilen ikke girer opp i nedoverbakker? Hvordan skifte kjøreretning sømløst? Vi serverer deg tre kjappe tips i det daglige, når du kjører med Volvo I-Shift. Det handler om sjåfør-vaner.

 • Er du lastebilsjåfør i anleggsbransjen, vil du støte på utfordringer med bløtt og dårlig underlag på tipp-plasser. Her deler vi i Volmax fire enkle forholdsregler for å unngå å sette deg fast med lastebilen. Og sitter du fast, har vi noen råd for å få deg løs igjen!

 • Bli med på en «sneak peek» på det topp moderne serviceanlegget til Volmax Kongsberg. Større areal, romsligere arbeidsforhold og mer automatiserte prosesser, vil gi kortere ventetid på service og reparasjoner av kjøretøy, hengere og påbygg. Snart er de klare til å ta imot din lastebil og gleder seg til å åpne dørene!

 • Tenker du at cruise control «bare» er en konstantfartholder? La vår rådgiver Bjørn Dahl fortelle deg hvorfor du tar feil! I denne tipsfilmen tar vi for oss hvordan mer aktiv bruk av cruise control kan gi en bedre hverdag og bedre økonomi for deg som er yrkessjåfør eller lastebileier.

 • Kjære kunder og samarbeidspartnere! 2021 går mot slutten og julen stormer mot oss. Det har vært et begivenhetsrikt år med mange aktiviteter vi kjenner godt. I tillegg har det vært et merkelig år på andre måter. Uansett er det viktig å sette pris på alle de kundene og samarbeidspartnerne vi har. På vegne av alle oss i Volmax, vil jeg derfor benytte anledningen til å TAKKE dere for et flott samarbeid i 2021 – og skue litt inn i 2022 …

 • Stadig renere og mer effektive dieselmotorer til tross, transportbransjen står for en betydelig andel av CO2-utslippene. Skal målene om reduserte utslipp nås, må hele bransjen omstilles og sikte mot nullutslippskjøretøy. 9. november arrangerte Volmax seminar om alternative drivlinjer, der blant annet stortingsrepresentant Morten Stordalen (FrP) holdt et innlegg.

61 matches

1 of 4