Tilhengerservice, for en forutsigbar og lønnsom hverdag

Thomas Jakobsen AS i Siljan transporterer daglig tømmer i hele Vestfold og Telemark, Viken og Innlandet. Selskapet har fire tømmerbiler med tilhørende hengere, som alle bør tilbringe mest mulig tid på veien. Derfor ser Jakobsen verdien i å ha serviceavtale på hengerne sine.
Thomas Jakobsen bak rattet
Verdien av å ha materiell som ruller på veien, fremfor biler som står stille, er udiskutabel i transportbransjen, slår daglig leder i Thomas Jakobsen as fast.

– I vår bransje får materiellet til tider røff behandling, serviceavtaler på hengere er viktig for å sikre en forutsigbar hverdag. En visshet om at utstyret er i topp stand gir en trygghet for oss, bekrefter daglig leder, Thomas Jakobsen.

Tilhengerservice kan redusere ståtiden

Verdien av å ha materiell som ruller på veien, fremfor biler som står stille, er udiskutabel i transportbransjen.

– Vår erfaring er at serviceavtaler på hengere i høyeste grad bidrar til dette, påpeker Jakobsen. Med årlig service på hengere, og EU-kontroll i tillegg, går det som regel aldri mer enn seks måneder mellom hver gang hengeren får ettersyn. I vår bedrift er erkjennelsen at serviceavtaler er smart for driften, det bidrar til bedre lønnsomhet gjennom redusert ståtid, og en mer effektiv utnyttelse av materiellet.

Thomas Jakobsen AS er et tradisjonsrikt selskap som holder til i Siljan, hvor Thomas er tredje generasjon driver av selskapet. Her forteller han hvorfor han prioriterer jevnlig service på sine hengere.

En serviceavtale er også bra for miljøet

Godt og regelmessig vedlikehold er også bra for miljøet, ved at det bidrar til økt levetid på materiellet. Eksempelvis vil laserkontroll på akslinger bidra til et mildere miljøavtrykk. Denne kan avdekke skjevheter i akslingene, som kan medføre økt slitasje på dekk og økt drivstofforbruk.

– For oss som transportbedrift må vi stole på at materiellet fungerer som det skal hele tiden. Uforutsette stopp i driften slår direkte ut på lønnsomheten. Med serviceavtale på hengere reduseres risikoen for dette, avslutter Jakobsen.

Med årlig service på hengere, og EU-kontroll i tillegg, går det som regel aldri mer enn seks måneder mellom hver gang hengerne til Thomas Jakobsen AS får ettersyn i verkstedhallen til Volmax.

Ønsker du avtale på din tilhenger?

Ta kontakt så gir vi deg et tilbud på tilhengeren din. Klikk på knappen under og fyll ut skjema.