Slik unngår du å tape penger på hengeren din

Med serviceavtale på hengeren reduserer du risikoen for uforutsette stopp.
Volmax har kapasiteten og kompetansen til å ta inn både bil og henger samtidig. Her er mekaniker Birger Oshaug i sving.

De fleste benytter seg allerede av serviceavtaler på bilene sine. Både fordi det er lønnsomt og fordi det forenkler planleggingen av arbeidshverdagen. Foreløpig er det ikke like mange som har gode rutiner for service på hengerne.

Ønsker du tilbud på serviceavtale for din henger?

Nå er det altså mulig å inngå serviceavtale for hengere, så det blir enklere å drive lønnsomt:

Forutsigbarhet. Det blir enklere å planlegge kjøringen når du vet når du skal inn til service. Da kan du konsentrere deg om det du skal, nemlig å levere til kundene dine.
Kortere ståtid. Ved å ta servicen på henger og bil samtidig reduserer du antall stopp.
Fordeling av kostnadene. En mindre utgift måneden gir god likviditet, og er mer behagelig enn større regninger noen ganger i året.
Færre unødige stopp. Forutsigbar serviceavtale på bilene hjelper ikke hvis hengerne har feil som fører til uforutsette stopp.
Verksted i toppklasse. Vi bruker markedets beste teknologi for å utføre inspeksjon, bremsejusteringer og laserkontrollert oppretting av hjulstillingen.

Markedsdirektør Erik Edler-Woll

Hengerservice gir trygghet

Avtalen skal gjøre arbeidshverdagen enklere og rimeligere uansett hvilken type, og hvor mange hengere du har. – 80 prosent av kundene våre har serviceavtale på bilene sine. De fleste ser at serviceavtale er nyttig og økonomisk. Dette forteller Markedsdirektør Erik Edler-Woll som har stor tro på at de fleste også vil benytte seg av serviceavtale også for hengere.

– Vi har lang erfaring med service på hengere. Det som er nytt nå er at vi setter hengerservicen i system, slik at du får undersøkt bil og henger på det samme stoppet. For våre kunder betyr det færre stopp, enklere planlegging og en trygghet om at alt er i orden.

De fleste blir overrasket når de hører hvor mye de kan spare på å ha en optimal hjulstilling på henger sin.

Hva kan du spare på finjustert hjulstilling?

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt med tilbud på serviceavtale for din henger.

Det sier seg selv at å trekke på en henger med skjev hjulstilling fort blir dyrt. Problemet er at man ikke oppdager skjev hjulstilling før dekkene er feilslitte, og da er overforbruket av drivstoff for seint å gjøre noe med. ­

Et vogntog med optimal hjulstilling, gode dekk og riktig luftrykk, kan redusere drivstoffkostnadene med hele 15 prosent. Det er en kraftig reduksjon når vi vet at drivstoff normalt utgjør en tredjedel av driftskostnadene knyttet til et vogntog.

– Serviceavtalen vår hjelper deg å være i forkant med hengerservicen, i stedet for å vente til noe er ødelagt, avslutter Edler-Woll.

Related News