Vi takker våre kunder for tilliten i et krevende, men likefult godt år.

2020 har vært et spesielt år der Covid-19 har preget vår hverdag siden mars. Vi har høy fokus på å ivareta sikkerheten for kunder og ansatte, vi setter pris på forståelsen dere viser for de tilpasningene vi har måttet gjøre. Dette vil vi fortsette med så lenge situasjonen krever det. I skrivende stund har ingen av våre ansatte blitt smittet. Vi tilstreber hele tiden å gjøre nødvendige tiltak for at dette skal vedvare.
Frank Nordby, administrerende direktør i Volmax
Frank Nordby, administrerende direktør i Volmax

Godt år for salg av nye lastebiler

Volmax har levert bra med nye biler i 2020, alt tyder også på at denne utviklingen vi fortsette inn i 2021. Ifølge uavhengig tester er Volvos lastebiler de mest drivstoffvennlige bilene på markedet. I utviklingen av nye modeller fokuserer Volvo sterkt på sjåførens hverdag og behov. Vi tror Volvo har gode forutsetninger før økte markedsandeler og at både gamle og nye kunder vil nyte godt av dette i årene fremover. 2021 blir også et spennende år for Renault med facelift som blant annet skal inneholde forbedret rattjustering, kraftigere boggieløft og flere motorvarianter.

Din kontakt med oss skal være en positiv opplevelse!

Vi jobber kontinuerlig med forbedringer og utfordrer oss selv hele tiden for å bli bedre i alt vi gjør. Vi håper du som kunder legger merke til det, i motsatt fall vil vi gjerne høre fra deg. Vi har høy fokus på løsninger som kan gjøre hverdagen enklere og mer lønnsom deg som kunde - når verden forandrer seg, må vi følge etter og tilpasse oss.

Innovasjon og investeringer

I lengre tid har vi benyttet Linx som verktøy i arbeidet med å automatisere innkallinger til verksted timer, logging av kjørestil og andre tjenester. Vi vil fortsette å utvikle Linx og tilpasse løsningen til andre behov hos våre kunder. Bli ikke overrasket om snart kommer flere Linx-løsninger som forenkler din hverdag!

Vi setter av store ressurser til å utvikle egen infrastruktur slik at vi hele tiden fremstår som et moderne og attraktivt alternativ for deg som transportør. Vi har iverksatt bygging av nye verksteder med tilhørende kontor- og opplæringsfasiliteter på Hamar og Rygge og om kort tid vil vi starte byggingen på Kongsberg.

Vårt nyttårsforsett er å levere minst like godt som vi har gjort tidligere. Samtidig vil vi takke for tilliten dere viser oss ved å la oss utføre service, reparasjoner og forebyggende arbeid på biler, hengere og påbygg.

Vi ønsker våre kunder og samarbeidspartnere en god jul og et fremgangsrikt nytt år og ser frem til et fortsatt godt samarbeid i 2021.

Hilsen Frank

Tilbud på ny bil?

Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat!