Volmax Hamar bygger for fremtiden

Mandag 29. mars åpner Volmax Hamar et helt nytt anlegg i Holabekkvegen 80.
Servicemarkedssjef Kenneth Karlsen
Servicemarkedssjef Kenneth Karlsen foran Volmax Hamar sitt nye anlegg. Foto: Ole Ludvig Rosenborg

Det nye anlegget ligger rundt én kilometer fra dagens anlegg. Dette er en del av Volmax’ satsning på å bygge flere nye anlegg med økt kapasitet og moderne fasiliteter. Volmax bygger også nye anlegg i Skien, Kongsberg og Råde.

Det jobbes for fullt med å ferdigstille de siste detaljene før åpning av det moderne anlegget hos Volmax på Hamar.

Dobler kapasiteten

Det nye bygget blir på 3600 kvadratmeter, 1000 kvadratmeter større enn eksisterende anlegg. Her vil 40 ansatte få glede av nye lyse lokaler, og en langt enklere og mer effektiv hverdag.

– Vi ser inn i fremtiden og tilpasser oss en ny hverdag med mer plass og økt arbeidskapasitet. Dette gjør vi for å møte kundenes krav til salg, service og kompetansetjenester, forteller Kenneth Karlsen, servicemarkedssjef hos Volmax Hamar.

I tillegg til en egen hall for klargjøring av nye biler, får det nye bygget et mye større skade- og serviceverksted med doblet kapasitet. Det betyr at det kan jobbes med flere store kjøretøy samtidig, slik at ventetiden blir kortere. Videre blir PKK som tidligere har vært en flaskehals i dagens bygg, forbedret med to løp å kjøre kontroller på. Det blir også større og mer moderne kurslokaler til å gjennomføre blant annet YSK-kurs i regi av Volmax Kompetanse.

Et stort fremskritt

Bygget hvor Volmax holder til i dag ligger rett ved siden av en bensinstasjon og et dekkverksted. Her er det mye trafikk og begrenset med biloppstillingsplasser. Det blir derfor en stor forandring når Volmax flytter til det nye anlegget.

– Vi får et eget inngjerdet lukket område på hele 20 mål med god plass til biler og parkering. Plan – og sikkerhetsmessig blir dette et stort fremskritt sammenlignet med i dag, sier Karlsen.

En god kundeopplevelse

De som kjøper nye kjøretøy fra Volmax Hamar skal få en førsteklasses overlevering, og de som har bil på verksted eller service skal oppleve å komme raskt og effektivt ut på veien igjen. I tillegg er det investert i ekstra gode stoler som kundene kan slappe av imens de venter på at bilen skal bli klar. Og som en ekstra service til sjåførene som kjører langtransport, tilbyr Volmax dusjfasiliteter.

– Det nye Volmax-bygget blir en kjempe-boost for alle ansatte. Dette er noe vi har ventet på helt siden det ble besluttet at det skulle bygges for flere år siden. Åpningen av det nye anlegget 29. mars blir en milepæl for oss, avslutter Karlsen.

 

Fakta om anlegget på Hamar:

  • Åpner 29. mars 2021
  • Adresse: Holabekkvegen 80, 2320 Furnes
  • Bygget er  3600 m2
  • Tomtearealet er 20 mål
  • Det jobber 40 ansatte på anlegget
  • Anlegget har 9 løp til service/ADR/PKK
  • Egen hall for klargjøring av nybil
  • Stort kurslokale for kurs som YSK, ADR osv

Tilbud på ny bil?

Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat!