En «YSK Bedriftsavtale» kan spare deg for tid og penger!

Volmax Kompetanse tilbyr nå transportselskaper en ny, gratis oppfølgingstjeneste som sørger for at dine sjåfører får en påminnelse om å oppdatere YSK-beviset sitt i god tid før utløpsdato – og gir YSK-kurs til rabatterte priser.
Mannlig yrkessjåfør som titter ut av vindu på rød lastebil.
NY BEDRIFTSAVTALE: Med den nye, gratis tjenesten fra Volmax, slipper du å passe på at dine sjåfører husker å oppdatere YSK-beviset sitt i tide – du kan overlate innkallingen til oss!

Tungbilsjåfører har et personlig ansvar for å oppdatere sin yrkessjåførkompetanse (YSK) hvert femte år på et godkjent lærested. Det har imidlertid vist seg å være et utbredt problem, at utløpsdatoen på YSK-beviset ofte glipper. Sjåfører som stoppes i kontroll uten gyldig YSK-bevis må parkere bilen, samt betale en bot på mellom 10 000 og 15 000 kroner. Konsekvensen av dette, er at ditt transportfirma plutselig kan bli stående uten sjåfør som kan kjøre bil og last videre.

 

Volmax tilbyr derfor en ny, gratis tjeneste som ivaretar hele administrasjonen og kan sørge for at dine sjåfører gjennomfører YSK-kurs i tide – til en gunstigere pris!

«YSK Bedriftsavtale» fra Volmax kan forenkle din hverdag:

  • En ny, gratis tjeneste til transportfirmaer, uavhengig av merketilhørighet
  • Sørger for at utløpsdatoen på YSK-beviset til dine sjåfører ikke «glipper»
  • I god tid før utløpsdato, tar Volmax direkte kontakt med sjåføren for å finne et passende kurs. Du slipper administrasjonen rundt utløpsdatoer og kurs-påmelding av aktuelle sjåfører
  • Du får reduserte kurspriser på YSK-etterutdanning basert på antall påmeldte sjåfører

 

Meld din interesse for bedriftsavtale her...

 

Alt sjåførene dine trenger å gjøre for å bli en del av bedriftsavtalen, er å selv registrere seg med navn, e-post og utløpsdato for YSK-beviset sitt hos oss. Sjåførene må også gi sitt samtykke til å motta «kurs-remindere» fra Volmax. Denne fremgangsmåten er svært viktig for deg og for oss med tanke på GDPR-krav. I tillegg må sjåføren selvsagt sørge for å stille opp på kurset de er påmeldt.

OPPFØLGINGS-ORDNING: Andreas Flognfeldt, direktør i Volmax Kompetanse, har fått tilbakemeldinger på at det er behov for en slik «reminder-ordning» som forenkler transportselskapenes hverdag.

En forutsigbar kurs-løsning som kan gi rabatterte priser

– Vi har lenge sett et behov for en slik «oppfølgings-ordning», og responsen fra sjåfører og bedriftseiere har vært utelukkende positiv. Nå slipper sjåfører og ledere, som ofte selv sitter bak rattet, å bekymre seg for å «gå ut på dato». Dette gir også en trygghet og forutsigbarhet i sjåførstaben. I tillegg kan det generere rabatterte kurspriser, sier Andreas Flognfeldt, direktør i Volmax Kompetanse.

Meld din interesse for mer informasjon - helt uforpliktende:

YSK-kurs med praktisk tilnærming 

På Volmax’ etterutdannings-kurs får du oppdatert, utdypet og repetert kunnskap som er viktig i det daglige arbeidet. Volmax tilbyr både ukeskurs og helgekurs – samtlige med praktiske øvelser og faglige diskusjoner for å gi mer aktiv læring. Våre instruktører er dessuten spesialister på sine fagområder, så du er garantert et kvalitetskurs.

 

Les mer om våre YSK-kurs og se full kursoversikt her.