En podcast om livet i lastebil

Livet på veien er variert, men tiden i førerhuset tilbringer du stort sett alene. Hva med å få selskap av en over middels snakkesalig truck-entusiast i lastebilen? En som snakker på inn- og utpust om det som opptar dere som lever livet på og langs veien? Du plukker ham enkelt opp i Volvos podcast!
Jan Erik Larssen i førerhuset på lastebil.
PODCAST FOR DEG: Bilentusiast Larssen snakker villig vekk om alt det som opptar dere som lever livet i en lastebil.

Du har garantert sett ham før; Jan Erik Larssen – han som har spolt over TV-skjermen din, glisende bak rattet på en eller annen doning på hjul. Men har du lyttet til hans velsmurte snakketøy (og karakteristiske latter!) på radio? Dét kan du nå, i podcasten «Livet på veien». Alle episodene finner du her på Spotify eller på programmets hjemmeside.

 

En egen podcast for deg som er lastebilsjåfør

«Livet på veien» er trolig Norges eneste «prateprogram» som snakker rett til transport- og lastebilbransjen, uavhengig av om du ratter en lastebil fra Scania, Man, Mercedes, Volvo eller Renault. Kjærligheten til kjøretøyet er felles, og den entusiasmen deles nettopp av nevnte Larssen! Podcasten er produsert i samarbeid med Volvo Trucks Norge, men tar for seg alle former for kjøreglede, uansett bilmerke – og temaene er mange. I rundt 50 minutter per episode snakkes det ivrig om både dagligdagse og politiske utfordringer, om morsomme og alvorlige hendelser – rett og slett det som opptar alle som lever livet i en lastebil. 

PODCAST TIL FOLKET: Podcast er en lytteform som foretrekkes av stadig flere. Det er enkelt: Finn din favoritt og lytt!

Fra yrkestransport til tømmerbilsjåfør i podcasten

Nå på sensommeren er det sluppet fire nye episoder. De to siste er fra Transportmessa – så fikk du ikke vært der selv, har Jan Erik vært der for deg! I tillegg er det en episode hvor Jan Erik møter Ida Bakkene, som lever av å frakte vakre, skjøre blomster med store, tunge lastebiler. Få også med deg podcast-episoden med Tommy Rustad. Til daglig er han tømmerbilsjåfør og kjent blant nordmenn som både bilsportutøver og biltester på TV. Nå har han mer enn nok å holde på med, etter å ha kommet hjem fra «Mesternes Mester»-innspilling, som den første bilsportutøveren i det populære TV-programmets historie! Vi vet hvem vi skal heie på når det går på lufta – men enn så lenge kan du altså høre ham i podcasten «Livet på veien».

 

Tips i hvilepausen: Veien til lastebillappen

Visste du at Jan Erik også er i ferd med å ta lastebillappen – kanskje det eneste førerkortet han ikke besitter fra før? Denne ferden mot førerkort klasse C kan du selvsagt følge gjennom underholdende, korte filmklipp på nettsiden «Livet på veien».

 

Jan Erik vil gjerne høre fra dere som er yrkessjåfører!

Send ham tips, innspill og gode historier til podcasten på post@livetpaveien.no

LYTTE UNDERVEIS: Å lytte til podcast utgjør et hyggelig selskap i førerhuset på korte og lengre transportoppdrag.

Hvordan lytte til podcast i lastebilen?

Litt lei den samme liste-musikken på radio, all reklamen eller debattene du ikke interesserer deg for? Da er en podcast tingen å lytte til!

  • Podcast er en lydfil som er publisert på nettet, som du kan lytte til når og hvor (lenge) du vil.
  • Podcasten kan være både reklame- og musikkfri – og i stedet være fylt av meninger og engasjerende prat.
  • For å lytte til en podcast trenger du et program – eller en app. Tidligere trengte man egne podcast-apper, men etter at Spotify inkluderte podcaster har dette blitt en av de største kanalene for å lytte til podcast.
  • Koble smarttelefonen din til lastebilens infotainment-system (enten via Bluetooth eller kabel) og lytt via Spotify – søk bare opp «Livet på veien», så får du alle episodene.
  • Du kan også laste ned episoder når du er koblet til WiFi, så slipper du å strømme mens du er på farten eller i områder med dårlig dekning.

Tilbud på ny bil?

Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat!