Med egen bedrift på 4 hjul

For 27 år gamle Kristoffer ble drømmen om eget transportfirma virkelig da han kjøpte varebilen Reanult Master med hjelp av Volmax finansiering.
Kristoffer Buer Nielsen
FORNØYD EIER: Kristoffer Buer Nielsen er godt fornøyd med sin nye Renault Master kjøpt med finansiering via Volmax.

Kristoffer Buer Nielsen startet på nyåret opp sitt eget transportfirma, Buer Transport, der han er innleid av transport og logistikkselskapet ColliCare. I jobben kjører han varer ut til rørleggere og elektrikere i Grenlandsområdet på nattestid og tidlig morgen. Kristoffer trives godt med arbeidsplassen på fire hjul. Han setter spesielt stor pris på alle de fine stedene han får muligheten til å se og oppleve på vei ut til de ulike firmaene og byggeplassene.

 

Volmax gjorde drømmen mulig

Buer Transport er synlig på veien gjennom varebilen Renault Master, som Kristoffer kjøpte av Volmax Skiens salgskonsulent Anders Ekornrød i slutten av februar 2021. Varebilen kommer i en rekke ulike varianter, men Kristoffer gikk for en standardmodell som allerede var satt i bestilling, hvilket gjorde at han fikk bilen levert på under én måned.

 

– Hadde det ikke vært for Volmax ville jeg trolig ikke klart å starte opp virksomheten. Jeg er derfor glad de ville hjelpe meg med finansieringen til tross for lite økonomiske midler og at faren min måtte stille som kausjonist, sier Kristoffer.

 

I samarbeid med Nordea hjelper Volmax kunder med finansieringsløsninger til kjøp av nye og brukte biler. Dette gjelder også i de tilfellene hvor det ikke er like lett å få godkjente finansieringer gjennom andre finansieringsselskaper.

 

Les mer om hvordan Volmax kan hjelpe deg med finansiering her.

 

Bekymringsfritt bilhold

Den unge transportfirma-eieren betaler i tillegg en fast sum i måneden på rundt 3500 kroner ekskl. mva. for en femårs service- og reparasjonsavtale på varebilen hos Volmax.

 

– Jeg er veldig fornøyd med avtalen. Nå slipper jeg å bekymre meg for uforutsette kostander. Bilen leveres enkelt inn hos Volmax og så henter jeg den ferdig fikset etterpå. Skulle motoren plutselig havarere etter garantien på fem år / 200 000 km dekker også service- og reparasjonsavtalen hos Volmax dette, sier Kristoffer.

 

Salgssjef for Renault i Volmax, Claes Gripenberg, forteller at det er blitt mer og mer vanlig med slike avtaler knyttet til nyttegjøretøy. Dette fordi kunden skal ha en forutsigbar kostnadsoversikt. Volmax’ Excellence-avtale, som er den som dekker mest, inkluderer rutinemessig service, utskifting av slitasjedeler og reparasjoner på hele kjøretøyet. Avtalen kan tegnes for inntil syv år eller 1 000 000 km.

 

Les mer om våre skreddersydde serviceavtaler for Renault-biler her.

SALGSSJEF RENAULT: Claes Gripenberg har jobbet med salg av Renault-produktene i Volmax siden 2018.

Fornøyd med bilen

Kristoffer er så langt veldig fornøyd med sin nye Renault Master. Han trekker spesielt frem den behagelige kjørekomforten med god sikt og luftfjæringen i setet, lastekapasiteten på nesten 1000 kg og de gode egenskapene varebilen har på vinterføre. Dette fikk han virkelig testet ut en natt i mars da det snødde kraftig. Alle de andre varebilene som kjørte for Collicare den natten satte seg fast, mens Kristoffers nye Renault med manuelt gir og forhjulsdrift durte videre i vinternatta uten problemer.

TRIVES BAK RATTET: Kristoffer setter stor pris på alle de fine stedene han får muligheten til å se og oppleve på veien.

Praktisk og komfortabel

Volmax har vært forhandler av Renault varebiler siden 2014. Renault Master kommer i ulike lengder og lastevolum fra 10,8 til 17m3 og kan leveres med utallige påbygg. Standard-varianten har et åtte pallers skap (b:2x10m h:2x20m l:4x10m). Den komfortable varebilen har et lavt drivstofforbruk, kommer både med framhjuls- og bakhjulstrekk, og kan trekke tilhenger på inntil 2,5 tonn.

 

– Som oftest selger vi denne varebilen til en transportbedrift som har behov for en mindre varebil ved siden av de større bilene. Disse ønsker å bruke den som ekspressbil til leveringer av smågods og pakkeleveranser, gjerne innen hotellvirksomhet. Kjøper du varebilen hos Volmax kan vi tilby fleksible avtaler og et verksted med helt rå åpningstider sammenlignet med andre bilforhandlere, avslutter Claes Gripenberg, salgssjef for Renault i Volmax.

INNLEID AV COLLICARE: Buer Transport kjører varer ut til rørleggere og elektrikere i Grenlandsområdet gjennom transport- og logistikkselskapet ColliCare.

Klikk her for mer informasjon om Renaults varebiler.

 

Ønsker du et tilbud på Renault Master, kontakt vår Renault salgssjef Claes Gripenberg, på tlf. 918 25 608 eller claes.gripenberg@volmax.no

Tilbud på ny bil?

Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat!