Volmax øker kapasiteten for kundene på Kongsvinger

Volmax ekspanderer sin lastebilvirksomhet ved inngåelse av intensjonsavtale om kjøp av verksteddriften til Nye Bilco Kongsvinger AS. Alle ansatte i de to selskapene flytter sammen inn i nytt bygg i løpet av høsten 2021.
Cato Strand og Vegard Aasheim
Cato Strand (servicemarkedssjef Volmax Kongsvinger) og Vegard Aasheim ønsker nye og gamle kunder velkommen

For kundene vil dette bety økt tilgjengelighet for service og reparasjon av både bil, henger og påbygg. Vi vil få en stabil og robust organisasjon med bred kompetanse på alle produktområdene som er viktig for kundene.

 

God dialog

Tore Løveid, Driftsdirektør i Volmax forteller at det har vært en god dialog med Nye Bilco Kongsvinger. Ved å slå sammen virksomhetene vil man sikre gode kundeopplevelser på Kongsvinger i et markedet som er viktig for Volmax.

Tore Løveid, driftsdirektør Volmax

Matcher godt med kulturen

Vegard Aasheim forteller at han er stolt over å la Volmax overta driften, og presiserer at han vil være en del av det nye teamet i Volmax på Kongsvinger som Verksmester. Volmax er meget profesjonelle, og vi opplever at kulturen i Volmax matcher godt med kulturen i Nye Bilco Kongsvinger.

Vegard Asheim, eier av Nye Bilco Kongsvinger AS

Nye verkstedlokaler

Volmax sin nye organisasjon flytter inn i nye verkstedlokaler i Mårvegen på Kongsvinger høsten 2021. Verkstedet vil være på 1 600 m2, og ha syv verkstedløp hvorav to av løpende vil være på 30 meter med verkstedgraver.

Nytt bygg i Mårvegen på Kongsvinger

Om Volmax

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo og Renault lastebiler. Selskapet disponerer til sammen syv anlegg i fylkene Telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold og Hedmark. Volmax har totalt 250 medarbeidere og omsetter årlig for ca 1,1 mrd. Fellesadministrasjonen er lokalisert til Borgeskogen i Sandefjord kommune. Selskapets verdier er en viktig basis for videre utvikling og drift. Disse er Empatiske, Samspillende, Heltemodige og Trivelige. Fra juni 2018 inngikk Volmax som en del av det nyetablerte Cognia konsernet, der tre tradisjonsrike selskaper med til sammen 150 års historie ble til en av landets største bil- og lastebilforhandlere. I Cognia posisjoneres det for videre vekst med sterk satsning på teknologi, eiendom og kompetanseutvikling. Konsernet har store ambisjoner, og søker å være innovative og offensive i sin tenkning.

Tilbud på ny bil?

Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat!