Stor suksess med Volmax Volvo Tour 2020

Godt samarbeid og høye besøkstall gjorde Volmax Volvo Tour 2020 og lanseringen av fire nye Volvo Truck-modeller til en stor suksess.
Instruktør og besøkende foran Volvo FH
Instruktør Anita Helleland Mathisen i samtale med besøkende foran langtransportikonet Volvo FH

Fra 7. til 18. september arrangerte vi «Volmax Volvo Tour 2020» på våre avdelinger i Vinje (Vianor), Skien, Borgeksogen, Vikersund, Kongsberg, Mysen (Ramstad Lastebilservice), Råde og Hamar. Kunder og samarbeidspartnere ble invitert til å se og prøvekjøre Volvos fire nye modeller, FM, FMX, FH og FH16. Både produktspesialister og teknisk personell var tilstede for å svare på spørsmål.

Ca 220 prøvekjøringer ble foretatt

Over 200 prøvekjøringer

Nærmere 1200 kunder og samarbeidspartnere deltok på arrangementene, flesteparten på avdelingene på Borgeskogen, Råde og Hamar, ingen tvil om at interessen for de nye Volvo-modellene var stor!

– Bilene sto ikke stille og det var kø for å få prøvekjøre alle modellene, spesielt FH 16 trekkvogn med dumper. Totalt hadde vi 220 prøvekjøringer, over halvparten av disse var så fornøyde at de ønsket oppfølging fra oss i etterkant, forteller Erik Edler-Woll, markedsdirektør i Volmax.

Se Magne Flakk, instruktør og rådgiver i Volmax, testkjøre nye Volvo FH500 I-Save Turbo Compound

Godt samarbeid

Volmax Volvo Tour 2020 har vært et samarbeid mellom de lokale avdelingene, Volmax Kompetanse, sentrale ressurser fra økonomi og Volvo Norge med Torstein Magelssen i spissen. Med besøk av både mekanikere og delelageransatte på de fleste avdelingene, bidro det til en fin ramme på arrangementene.

Instruktør Andreas Sotiris Viksmoen (til venstre) veileder en av de mange som ville prøvekjøre.

Høy fokus på å ivareta smittevern

Retningslinjene rundt smittevern ble godt ivaretatt, både med å holde avstand mellom besøkende, matservering og desinfisering av biler og områder.

FH16, FM og FMX på oppstilling

Bilder fra Volmax Volvo Tour 2020

Tilbud på ny bil?

Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat!