Prøv nye Volvo FH med I-Save - vi har flere demobiler

Mer kraft, mindre drivstoff: Volvos gjerrigste lastebil reduserer drivstoffkostnadene med opptil 7 prosent.

Volvo FH I-Save Turbo Compound

Kom å prøv demobilene våre! Volvo FH I-Save Turbo Compound

Nye Volvo FH er nå tilgjengelig for prøvekjøring på alle våre anlegg. Kunder som har prøvd bilene har gitt svært gode tilbakemeldinger. Her er noen høydepunkter:

  • Ny kraftig motor gir høyere dreiemoment ved lavt turtall. Det betyr mindre akselerasjon og mindre drivstoff for å holde jevn fart på motorveien.
  • Det ekstra dreiemomentet gjør at du kan holde høyere gjennomsnittshastighet, noe du særlig merker i stigninger.
  • Motoren takler stigninger i et høyere gir, og du sparer dermed drivstoff uten å tape fart.
  • Når du kjører i nedoverbakke, kobles motoren automatisk ut, slik at lastebilen drives fremover av bevegelsesmomentet, ikke av drivstoffet.
  • Mindre støy, mer sjåførkomfort.
  • Kartbasert I-See, I-Shift, I-Cruise, I-Roll, nye drivstoffeffektive bakaksler, motorstopp ved tomgang og servostyringspumpe med variabel forskyvning.

Ta kontakt med oss for å avtale prøvekjøring

Les mer om Volvo FH med I-Save her

Related News

Vi takker våre kunder for tilliten i et krevende, men likefult godt år.

2020 har vært et spesielt år der Covid-19 har preget vår hverdag siden mars. Vi har høy fokus på å ivareta sikkerheten for kunder og ansatte, vi setter pris på forståelsen dere viser for de tilpasningene vi har måttet gjøre. Dette vil vi fortsette ...

Stor suksess med Volmax Volvo Tour 2020

Godt samarbeid og høye besøkstall gjorde Volmax Volvo Tour 2020 og lanseringen av fire nye Volvo Truck-modeller til en stor suksess.

...

Viktig informasjon

Koronaviruset spres nå både i Norge og internasjonalt. I Volmax ser vi alvorlig på situasjonen, og vi ønsker selvsagt å bidra til å begrense risikoen for smitte.

...