Satser stort med nytt skadesenter på Borgeskogen

Volmax samler skade- og lakkavdelingen under samme tak i et flunkende nytt bygg på hele 5000 m2. Kapasiteten dobles – som gir bedre effektivitet og redusert ståtid for kundene.
Her blir det god plass!
Driftsdirektør Tore Løveid gleder seg til Volmax Skadesenter er i full bruk fra januar 2019.

Volmax satser stort og åpner januar 2019 et 5000 m2 stort skade- og lakksenter på Borgeskogen. Her vil du finne både skade og lakk under samme tak – rett ved siden av vårt store forhandler- og verkstedanlegg.

- Volmax har gjennom mange år vært ledende på skade og lakk på lastebil og anleggsmaskiner. Likevel har driften aldri vært samlokalisert. Det er lite hensiktsmessig både når det gjelder effektivitet, tilgjengelighet og dagens krav til HMS. Derfor har vi bygget nytt på Borgeskogen, forteller driftsdirektør Tore Løveid.

Volmax åpner et 5000 m2 stort skade- og lakksenter på Borgeskogen.
Tore Løveid ser frem til mer effektiv drift som følge av samlokalisering

Bedre effektivitet gir kortere ståtid

Løveid forteller at Volmax har brukt sin lange erfaring til å utforme det nye bygget for optimal kapasitet og mer effektiv drift. Blant annet er alt av utstyr og arbeidsstasjoner plassert slik at det vil være minst mulig behov for flytting under arbeidet.

- Mer effektiv drift som følge av samlokalisering, vil føre til mindre logistikk, høyere presisjon og kvalitet på arbeidet vi utfører. Ikke minst vil  ståtiden for kundene bli kortere, forteller Løveid.

Volmax Skadesenter får adressen Borgeskogen 48.

Bred kompetanse på Borgeskogen

Nye Volmax Skadesenter skal utføre reparasjoner på alle merker, slik  både skade- og lakkavdelingen gjør i dag.

- Når det nye senteret går for fullt vil vi på Borgeskogen totalt  ha i underkant av 50 mekanikere og lakkerere som vil besitte landets bredeste kompetanse innen vårt fagområde, sier Løveid, som ønsker både nye og eksisterende kunder velkommen.

Ønsker du tilbud på nybil?

Ta kontakt med oss i dag, så kan vi sammen se på hva som passer best for deg.

Related News