Tjenester

Vi holder lastebilen på veien

Jobb i Volvo

Vil du bli en del av #volvofamilien?

Brukte lastebiler

Utvid bilparken med en brukt lastebil du kan stole på

Brukte lastebiler

Finn en brukt lastebil du kan stole på

4 helt nye lastebiler

Les alt om de nye bilene

Siste nytt

Fremskynder det grønne skiftet

Helelektriske løsninger for tungtransport

 

Våre avdelinger

 

NYHETER FRA VOLMAX

10 matches

1 of 1

  • Det nærmer seg tiden for årets Dyrsku’n arrangement, og vi i Volmax gleder oss stort! Fra 8. til 10. september vil vi være på plass med vår stand, klar til å ønske deg velkommen til en hyggelig opplevelse.

  • Vil du lære av en ekspert? Les Andreas' tips for å oppnå effektiv bruk av fartsskriveren. Som erfaren instruktør og kursholder deler han sin kunnskap om kjøre- og hviletidsbestemmelser, riktig bruk av fartsskriveren og viktigheten av grundig planlegging.

  • Thomas Jakobsen AS i Siljan transporterer daglig tømmer i hele Vestfold og Telemark, Viken og Innlandet. Selskapet har fire tømmerbiler med tilhørende hengere, som alle bør tilbringe mest mulig tid på veien. Derfor ser Jakobsen verdien i å ha serviceavtale på hengerne sine.

  • Tor Ivar Pedersen er ny driftsdirektør i Volmax. Få kan vise til lenger fartstid i selskapet enn han. Tor Ivar var en av de første som ble ansatt da Volmax ble etablert i 1997.

  • Noen ganger får man komplekse utfordringer rett i fanget. For Thomas Almenning og Jan Helge Helland er dette hverdagen som mekanikere hos Volmax Borgeskogen.

  • Med høye drivstoff-priser bør du som er i transportbransjen venne deg til å benytte lastebilens funksjoner. Det kan nemlig forbedre bunnlinjen, være mer miljøvennlig og gi en bedre kjøreopplevelse. Les hvordan du gjør det til en god sjåførvane å bruke Downhill cruise.

  • Med serviceavtale på hengeren reduserer du risikoen for uforutsette stopp.

  • Volmax har kapasiteten og kompetansen til å ta inn både bil og henger samtidig. Her gir vi deg fem gode grunner til hvorfor du bør gjøre nettopp det.

  • Volmax Kompetanse tilbyr nå transportselskaper en ny, gratis oppfølgingstjeneste som sørger for at dine sjåfører får en påminnelse om å oppdatere YSK-beviset sitt i god tid før utløpsdato – og gir YSK-kurs til rabatterte priser.

  • «Hvordan kan jeg spare drivstoff på lastebilen?» er kanskje noe du har googlet den siste tiden. Du er ikke alene. Med rekordhøye dieselpriser og stadig større fokus på miljø og utslipp, er økonomisk kjøring og drivstoffeffektivitet viktigere enn noen gang. Ifølge Ole Jørgen kan sjåføren i stor grad påvirke dette – Volmax Kompetanse kan vise hvordan!

10 matches

1 of 1

Våre Volvo lastebiler

Langtransport? Anleggskjøring? Regional eller lokal distribusjon? Uansett hva du trenger lastebilen til, hjelper vi deg å spesifisere én som er perfekt for formålet.

Nye lastebiler fra Volvo

Våre Renault lastebiler

Vi er offisiell forhandler av Renault Trucks. Oppdag våre servicetjenester og modeller. Kontakt oss når du har behov for vedlikehold og reparasjon.

Nye lastebiler fra Renault

Våre Renault Trucks varebiler

Renault Trucks varebiler og lette lastebiler til enhver transportoppgave. Vi er offisiell Renault Trucks Master forhandler. 

Nye varebiler fra Renault Trucks

TA KONTAKT

Nye eller brukte lastebiler, vårt utvalg av tjenester, tilbehør og kontrakter. Utleieløsninger, finansiering og assistanse. Den beste måten å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg på, er ved å ta kontakt. Vi hører gjerne fra deg.