Tjenester

Vi holder lastebilen på veien

Brukte lastebiler

Utvid bilparken med en brukt lastebil du kan stole på

4 helt nye lastebiler

Les alt om de nye bilene

Siste nytt

Fremskynder det grønne skiftet

Helelektriske løsninger for tungtransport

 

Våre avdelinger

 

NYHETER FRA VOLMAX

10 matches

1 of 1

  • Bli med på en «sneak peek» på det topp moderne serviceanlegget til Volmax Kongsberg. Større areal, romsligere arbeidsforhold og mer automatiserte prosesser, vil gi kortere ventetid på service og reparasjoner av kjøretøy, hengere og påbygg. Snart er de klare til å ta imot din lastebil og gleder seg til å åpne dørene!

  • Stivfrosne fingre, snøfokk, lite friksjon, kolonnekjøring, isete ruter og stengte veier hører vinteren til, og er du ikke forberedt, kan turen bli lang. Hvem er vel da bedre å spørre om råd, enn en tidligere brøytebilsjåfør? Her deler Erling Huus-Hansen sine tips til deg som skal ut på vintervei – sørg for å sjekke dem av før neste tur!

  • Tenker du at cruise control «bare» er en konstantfartholder? La vår rådgiver Bjørn Dahl fortelle deg hvorfor du tar feil! I denne tipsfilmen tar vi for oss hvordan mer aktiv bruk av cruise control kan gi en bedre hverdag og bedre økonomi for deg som er yrkessjåfør eller lastebileier.

  • Kjære kunder og samarbeidspartnere! 2021 går mot slutten og julen stormer mot oss. Det har vært et begivenhetsrikt år med mange aktiviteter vi kjenner godt. I tillegg har det vært et merkelig år på andre måter. Uansett er det viktig å sette pris på alle de kundene og samarbeidspartnerne vi har. På vegne av alle oss i Volmax, vil jeg derfor benytte anledningen til å TAKKE dere for et flott samarbeid i 2021 – og skue litt inn i 2022 …

  • Stadig renere og mer effektive dieselmotorer til tross, transportbransjen står for en betydelig andel av CO2-utslippene. Skal målene om reduserte utslipp nås, må hele bransjen omstilles og sikte mot nullutslippskjøretøy. 9. november arrangerte Volmax seminar om alternative drivlinjer, der blant annet stortingsrepresentant Morten Stordalen (FrP) holdt et innlegg.

  • Er det vanskelige forhold og du er redd for å sette deg fast med lastebilen, har vi i Volmax noen tips til deg! Volvo leverer nemlig flere nyttige funksjoner som du kanskje har hørt om, men trolig ikke husker når du trenger dem som mest. La vår instruktør Erling guide deg kjapt gjennom anleggs-funksjoner som Rock Free og Power Take-Off, før du sitter fast!

  • Volmax’ splitter nye og topp moderne anlegg i Rygge har åpnet dørene! Dermed har Volmax i Østfold økt sin kapasitet til å betjene deg som er lastebil- eller busskunde i denne regionen. Dét betyr enda kortere ventetid både på service og reparasjoner på kjøretøy, hengere og påbygg. Les mer om den spennende og topp moderne «spec’n» på det nye anlegget for lastebiler i Østfold!

  • Vi deler deres lidenskap for tunge kjøretøy. Derfor er det gøy å vise dere et utvalg av de mange bildene som kom inn til vår sommerkonkurranse i sosiale medier. Her var flotte lastebiler i alle farger. På farta eller ute til lunsj. På vei over Strynefjellet eller på kaia i Hellas. Dette gjør oss sikre i vår sak: Uten lastebilen stopper Norge!

  • Livet på veien er variert, men tiden i førerhuset tilbringer du stort sett alene. Hva med å få selskap av en over middels snakkesalig truck-entusiast i lastebilen? En som snakker på inn- og utpust om det som opptar dere som lever livet på og langs veien? Du plukker ham enkelt opp i Volvos podcast!

  • Volmax ekspanderer sin lastebilvirksomhet ved inngåelse av intensjonsavtale om kjøp av verksteddriften til Nye Bilco Kongsvinger AS. Alle ansatte i de to selskapene flytter sammen inn i nytt bygg i løpet av høsten 2021.

10 matches

1 of 1

Våre Volvo lastebiler

Langtransport? Anleggskjøring? Regional eller lokal distribusjon? Uansett hva du trenger lastebilen til, hjelper vi deg å spesifisere én som er perfekt for formålet.

Nye lastebiler fra Volvo

Våre Renault lastebiler

Vi er offisiell forhandler av Renault Trucks. Oppdag våre servicetjenester og modeller. Kontakt oss når du har behov for vedlikehold og reparasjon.

Nye lastebiler fra Renault

Våre Renault Trucks varebiler

Renault Trucks varebiler og lette lastebiler til enhver transportoppgave. Vi er offisiell Renault Trucks Master forhandler. 

Nye varebiler fra Renault Trucks

TA KONTAKT

Nye eller brukte lastebiler, vårt utvalg av tjenester, tilbehør og kontrakter. Utleieløsninger, finansiering og assistanse. Den beste måten å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg på, er ved å ta kontakt. Vi hører gjerne fra deg.