Tjenester

Vi holder lastebilen på veien

Jobb i Volvo

Vil du bli en del av #volvofamilien?

Brukte lastebiler

Finn en brukt lastebil du kan stole på

Siste nytt

Alle de nye modellene

Utforsk lastebilene våre

 

Våre avdelinger

 

NYHETER FRA VOLMAX

10 matches

1 of 1

  • Volmax fikk bli med Roger i CTL på kjøretur i den elektriske lastebilen hans. Vi testa kjørekomfort, musikkanlegget, kikka i kjøleskapet og plukka opp en container, mens han delte sine erfaringer etter 10 måneder med Volvo el-lastebil.

  • – Jeg har verdens hyggeligste jobb, smiler Vidar i Volmax. Han stråler om kapp med sola, mens han venter på at Sandefjord Transport skal komme og hente sin andre elektriske kranbil.

  • En elektrisk lastebil må matche kjøringen din, ikke omvendt. Når du vurderer overgang til elektrisk, er derfor forarbeidet helt avgjørende for å kunne svare på om en elektrisk lastebil er egnet for deg og din drift. Her kommer våre verktøy og analyser inn, og Andreas er mannen som hjelper deg på vei!

  • Stivfrosne fingre, snøfokk, lite friksjon, kolonnekjøring, isete ruter og stengte veier hører vinteren til, og er du ikke forberedt, kan turen bli lang. Her deler vi i Volmax Kompetanse våre tips til deg som skal ut på vintervei – sørg for å sjekke dem av før neste tur!

  • Tim Ha er ny selger på Volmax sitt anlegg på Rygge. Med et solid erfaringsgrunnlag fra Toyota og en brennende interesse for teknologiske løsninger, ser vi fram til det han kan tilby våre kunder.

  • Volmax forstår viktigheten av å vedlikeholde alle deler av ditt kjøretøy, inkludert hengeren. Her gir vi deg noen gode grunner til hvorfor en serviceavtale for din henger er smart.

  • Det nærmer seg tiden for årets Dyrsku’n arrangement, og vi i Volmax gleder oss stort! Fra 8. til 10. september vil vi være på plass med vår stand, klar til å ønske deg velkommen til en hyggelig opplevelse.

  • Vil du lære av en ekspert? Les Andreas' tips for å oppnå effektiv bruk av fartsskriveren. Som erfaren instruktør og kursholder deler han sin kunnskap om kjøre- og hviletidsbestemmelser, riktig bruk av fartsskriveren og viktigheten av grundig planlegging.

  • Thomas Jakobsen AS i Siljan transporterer daglig tømmer i hele Vestfold og Telemark, Viken og Innlandet. Selskapet har fire tømmerbiler med tilhørende hengere, som alle bør tilbringe mest mulig tid på veien. Derfor ser Jakobsen verdien i å ha serviceavtale på hengerne sine.

  • Tor Ivar Pedersen er ny driftsdirektør i Volmax. Få kan vise til lenger fartstid i selskapet enn han. Tor Ivar var en av de første som ble ansatt da Volmax ble etablert i 1997.

10 matches

1 of 1

Våre Volvo lastebiler

Langtransport? Anleggskjøring? Regional eller lokal distribusjon? Uansett hva du trenger lastebilen til, hjelper vi deg å spesifisere én som er perfekt for formålet.

Nye lastebiler fra Volvo

Våre Renault lastebiler

Vi er offisiell forhandler av Renault Trucks. Oppdag våre servicetjenester og modeller. Kontakt oss når du har behov for vedlikehold og reparasjon.

Nye lastebiler fra Renault

Våre Renault Trucks varebiler

Renault Trucks varebiler og lette lastebiler til enhver transportoppgave. Vi er offisiell Renault Trucks Master forhandler. 

Nye varebiler fra Renault Trucks

TA KONTAKT

Nye eller brukte lastebiler, vårt utvalg av tjenester, tilbehør og kontrakter. Utleieløsninger, finansiering og assistanse. Den beste måten å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg på, er ved å ta kontakt. Vi hører gjerne fra deg.