6 gode grunner til å ha serviceavtale på hengeren din

Spar tid og penger med servicetale for hengere.

Volmax hjelper deg med serviceavtale på din henger

Volmax hjelper deg med serviceavtale på din henger.

80 prosent av kundene våre har serviceavtale på bilene sine. Både fordi det er lønnsomt og fordi det forenkler driften. Men ikke alle har like gode rutiner på hengerne sine, til tross for at disse ofte er eldre enn bilene, og trenger service oftere enn den obligatoriske årskontrollen. Hyppigere kontroller er derfor påbudt i flere land.

Her er 6 gode grunner til at du bør be om en serviceavtale for hengere:

1. Færre verkstedsbesøk

Tar du service på henger samtidig med bilen, reduserer du antall verkstedsbesøk.

2. Færre uforutsette stopp

Når feil og mangler oppdages før det går galt, unngår du unødvendig ståtid, misfornøyde kunder og dyre reparasjoner.

3. Økt lønnsomhet

I tillegg til færre uforutsette stopp og one-stop service, er det også andre ting du sparer med en trimmet henger. For eksempel å dra på en henger med skjev hjulstilling blir fort dyrt. Det oppdages ikke før dekkene er feilslitte, og da er det for sent å gjøre noe med overforbruk av drivstoff. Et vogntog med optimal hjulstilling, gode dekk og riktig lufttrykk, kan redusere drivstoffkostnadene med hele 15 prosent.

4. Økt sikkerhet -
for sjåfører og andre i trafikken

Landsdekkende tall fra Statens Vegvesen viser at av 22 888 tilhengere inn til PKK i 2017, ble 17 297 ikke godkjent. 1033 hadde trafikkfarlige feil.

5. Raskere og rimeligere service

Feil som oppdages og justeres tidlig, blir mindre kostbart og tidkrevende. Vi bruker markedets beste teknologi for å utføre inspeksjon, bremsejusteringer og oppretting av hjulstillingen. I tillegg går det raskere når du får service på bil og henger samtidig.

6. Statistikken er tydelig

87 prosent av alle vogntog som er inne på periodisk kjøretøykontroll (PKK) hos Volmax har feil og mangler. Hele 25 prosent av hengerne har bremsefeil. Det er ikke bare vanlig, men kan selvsagt også være farlig. Andre vanlige feil er lys og elektrisk anlegg, og dårlige akslinger. Bare 1-10 millimeter skjeve akslinger kan føre til større slitasje på dekk, hjullager osv. Det er all grunn til å ta hengerfeil på alvor.

På tide med litt service?
Be om en serviceavtale for hengere neste gang du svinger innom oss, eller kontakt et av våre anlegg.

Fyll ut vårt enkle skjema og bli kontaktet med tilbud på serviceavtale for din henger!

Related News